Historian havinaa

Korona tilanteen vuoksi lykkääntynyt vuosikokous pidettiin 28.6.2020 klo.18.00 Kuokkalassa.

Pohjois-Kuoreveden kylät ry päätti uudesta johtokunnasta, merkittäviä muutoksia kokoonpanoon ei tullut….Matti Laaksi väistyi puheenjohtajan toimesta…tukien uutta puheenjohtajaa Tuomas Salmea.

Terveisin puheenjohtaja.

Järjestäytymiskokous 5.7.2020 Kuokkalassa.

Uusi johtokunta kokoontui ja järjestäytyi. Johtokunta katseli eteenpäin….joskin tulevaisuuden näkymät eivät korona tilanteen valossa kovin valoisia olleet.

Kokouksen päätöksiä:

Tanssit 29.8.2020 Kuokkalassa.

Kalakisa 12.9.2020 Kuokkalassa.

Myyjäiset/ pikkujoulut 28.11.2020 Kuokkalassa.

Lisäksi tunnustelua mm. lasten koulu-kyyti pysäkkeistä, taloudellisesta tilanteesta ym.

Kyseessä oli järjestäytymiskokous ja varsinaiset päätökset alistettiin tuleviin kokouksiin.

Terveisin puheenjohtaja.

15.7.2020 järjestettiin Kuokkalassa ( ja kotiseutumuseolla) talkoot piha-alueiden siistimiseksi.

Talkoot olivat lykkääntyneet erinäisistä syistä, mutta lopullisen kimmokkeen talkoiden järjestämiseen sai kylätalonmiehien aikaan saama aloiteloitelaatikko. Aloiteen sisältö oli, että kaunis järvinäköala peittyy aluskasvillisuuden varjoon. Miesväki raivaili kasvustoa, korjaili kattoa ja mahdollisuuden mukaan myös auttoi museon puolella siistimistyössä. Toivttavasti emme raivanneet kenenkään mielestä liikaa. Naisväki sillä aikaa siivosi ja puunasi kylätaloa sisältäpäin ja loihti talkooväelle kahvituokion makkaroineen. Mielestäni myös jatkossa yhteistyö museon kanssa lisäisi aktiviteettiamme. Suuri kiitos kaikille kahdellekymmenelle osallistujalle.

Terveisin puheenjohtaja.

Talkoot Kuokkalassa 29.8.2020

Osan otto jäi sangen laimeaksi, mutta paikalle saatiin kuitenkin kolme tehokasta tiimiä. Yksi tiimi koostui rakennus/purkumestari ja kokki samassa persoonassa.Kiitos. Tuija oli lupautunut leipomaan Kuokkalassa karjalanpiirakoita syötäväksi ja ihan mukaankin ostettavaksi! NAM hyviä ovat voin sanoa kokemussesta. Hän kuitenkin estyi lakkiaisjuhlien vuoksi….niin kuin varmaan moni muukin. Mutta varaus on kuulemma voimassa. pistetään korvantaakse!

Mutta sisävarasto sai uuden lattian, rannan portaat ( niitähän voisi soveltaa kuntoportaiksi) eivät enää heilu ei huoju ja ulkovaraston remppa sai niin hyvän alun , että ei voi enää kesken jättää.

Terveisin puheenjohtaja.

Kuokkalan KalaKunkku kisa 12.9.2020

Kalastus kilpailuun saatiin jokunen venekunta ja kalaakin tuli! Järjestäjiä oli mukavasti paikalla ja saalista odotellessa saatiin myös ulkovarasto remonttia mukavasti eteenpäin. Näin ensikertalaisena mieleeni jäi hienot palkinnot, jos osallistujia olisi ollut enemmän …. riitaakin olisi esiintynyt…Pokaalin lisäksi todella hienoja ja omankylän mukeja….minä haluan kans!

Terveisin puheenjohtaja.